Ciasto Borówkowe Do Góry Nogami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z jagodami do góry nogami. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 316 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 178 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę uniwersalną, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Blueberry Skillet Cake (a Berry-licious Upside-Down Cake), Ciasto Jagodowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto borówkowe do góry nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić 2 łyżki masła w patelni ciasta i umieścić w piekarniku, aż się stopi.
Wyjąć z piekarnika, zawirować do patelni, i odstawić.
Aby ciasto: w misce miksera stojak wyposażony w mocowanie wiosła, śmietany razem masło i brązowy cukier, aż puszyste, o 3 protokół.
Dodaj jajko, wanilię i śmietanę i ubijaj, aby połączyć.
Dodaj suche składniki i beat aż tylko włączone. Ciasto będzie grube.
Na patelni posypać 1/3 szklanki brązowego cukru do polania roztopionym masłem.
Wlać jagody i wstrząsnąć patelnią, aż będą równomiernie rozłożone.
Wlać ciasto, używając gumowej szpatułki, aby wygładzić jagody.
Upiec ciasto na złoty kolor i tester ciasta włożony do środka ciasta wychodzi czysty, około 30 minut.
Ostudzić 15 minut, a następnie zwolnić z patelni, borówki na wierzchu.