Ciasto Bezowe Z Masłem Orzechowym

Ciasto Bezowe Z Masłem Orzechowym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto bezowe z masłem orzechowym może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło orzechowe, unbaked Pie crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć 9-calową patelnię z przygotowaną skórką z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij cukier cukierniczy i masło orzechowe razem w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozprowadzić mieszaninę masła orzechowego na przygotowaną skorupę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
W rondlu ubić wodę, skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę białego cukru; doprowadzić do wrzenia przez 15 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć rondel z ognia i przykryć pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka jaja będą tworzyć miękkie kopce, a nie ostry szczyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Na białka ubić śmietanę z Tataru i wanilii. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki białego cukru, kontynuując ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka jaj utworzą ostre szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej do mieszaniny białek jaj na najniższej prędkości, 1 łyżka stołowa na raz. Zwiększ prędkość do średniej i ubijaj białka przez 10 sekund, aby utworzyć bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Białka JajBiałka Jaj
9
Rozłóż bezę na mieszaninie masła orzechowego na krawędziach Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż szczyty bezy będą złote, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn