Ciasto Bezowe Z Masłem Orzechowym

Ciasto Bezowe Z Masłem Orzechowym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto bezowe z masłem orzechowym może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło orzechowe, unbaked Pie crust, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć 9-calową patelnię z przygotowaną skórką z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij cukier cukierniczy i masło orzechowe razem w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Rozprowadzić mieszaninę masła orzechowego na przygotowaną skorupę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
4
W rondlu ubić wodę, skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę białego cukru; doprowadzić do wrzenia przez 15 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć rondel z ognia i przykryć pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka jaja będą tworzyć miękkie kopce, a nie ostry szczyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Na białka ubić śmietanę z Tataru i wanilii. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki białego cukru, kontynuując ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty. Unieść trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: białka jaj utworzą ostre szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej do mieszaniny białek jaj na najniższej prędkości, 1 łyżka stołowa na raz. Zwiększ prędkość do średniej i ubijaj białka przez 10 sekund, aby utworzyć bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Białka JajBiałka Jaj
9
Rozłóż bezę na mieszaninie masła orzechowego na krawędziach Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż szczyty bezy będą złote, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn