Ciasto Bezowe Z Brązowego Cukru

Ciasto Bezowe Z Brązowego Cukru
Brązowy cukier ciasto bezowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wody, krem z kamienia nazębnego, mocno brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kremowe Ciasto Ananasowe Z Brązowym Cukrem Bezy, Kremowe Ciasto Ananasowe Z Brązowym Cukrem Bezy, oraz Budyń maślany z Burbon-brązowym cukrem bezy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim rondlu 4-quart. Wymieszać w pół na pół. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu 9 minut lub aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje. Gotować 2 minuty, stale mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Żółtka lekko ubić trzepaczką. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtek; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 3 minuty na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i masłem. Przykryć i odstawić podczas przygotowywania bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
5
Wymieszać razem 3/4 szklanki brązowego cukru, 2/3 szklanki cukru granulowanego i wody w 1-quart ciężki rondel. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Kryształy spłukać małą szczoteczką do ciast zanurzoną w gorącej wodzie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, i gotować, mieszając często, aż termometr candy rejestruje 246 (firm ball etapie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Podczas gdy syrop gotuje, ubij białka jaj i śmietanę z kamienia nazębnego w dużej misce z dużą prędkością za pomocą wytrzymałego miksera stojącego, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Wlać gorącą mieszaninę syropu w ciężkim strumieniu na ubitych białek, ubijając stale z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty (około 2 do 3 minut). (Nie przesadzaj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
8
Wlać gorące nadzienie do skorupy ciasta. Łyżka 1/3 bezy na gorącym nadzieniu w około 5 dużych dollops. Za pomocą dużej łyżki rozprowadzić bezę, uszczelniając krawędź ciasta i tworząc ozdobne wiry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Rozłóż kolejną trzecią bezy na cieście, stosując tę samą procedurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Pozostałą trzecią bezę rozprowadzić na cieście i rozprowadzić do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Piec w 375 przez 9 minut lub aż beza lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
Aby uzyskać najlepsze wyniki, Czas bicia białek jak najbliżej gotowości syropu. Ponieważ ta beza jest pieczona tylko przez 9 minut, ważne jest, aby syrop był 246 po dodaniu do białek, aby doprowadzić je do bezpiecznej temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
2
Pamiętaj, aby użyć wytrzymałego miksera stojącego z co najmniej 4-litrową misą, aby pomieścić dużą objętość bezy. Nie daj się pokusić, aby rozprzestrzeniać się na wszystkie bezy na raz. Konieczne jest nakładanie go w 3 partiach, aby dopasować go do ciasta i zapewnić maksymalną objętość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn