Ciasto Bezowe Z Brązowego Cukru
Brązowy cukier ciasto bezowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wody, krem z kamienia nazębnego, mocno brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Kremowe Ciasto Ananasowe Z Brązowym Cukrem Bezy, Kremowe Ciasto Ananasowe Z Brązowym Cukrem Bezy, oraz Budyń maślany z Burbon-brązowym cukrem bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim rondlu 4-quart. Wymieszać w pół na pół. Gotować, stale mieszając, na średnim ogniu 9 minut lub aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje. Gotować 2 minuty, stale mieszając.
Żółtka lekko ubić trzepaczką. Stopniowo wymieszać około jednej czwartej gorącej mieszaniny do żółtek; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, 3 minuty na średnim ogniu.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i masłem. Przykryć i odstawić podczas przygotowywania bezy.
Wymieszać razem 3/4 szklanki brązowego cukru, 2/3 szklanki cukru granulowanego i wody w 1-quart ciężki rondel. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Kryształy spłukać małą szczoteczką do ciast zanurzoną w gorącej wodzie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, i gotować, mieszając często, aż termometr candy rejestruje 246 (firm ball etapie).
Podczas gdy syrop gotuje, ubij białka jaj i śmietanę z kamienia nazębnego w dużej misce z dużą prędkością za pomocą wytrzymałego miksera stojącego, aż uformują się miękkie szczyty.
Wlać gorącą mieszaninę syropu w ciężkim strumieniu na ubitych białek, ubijając stale z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty (około 2 do 3 minut). (Nie przesadzaj.)
Wlać gorące nadzienie do skorupy ciasta. Łyżka 1/3 bezy na gorącym nadzieniu w około 5 dużych dollops. Za pomocą dużej łyżki rozprowadzić bezę, uszczelniając krawędź ciasta i tworząc ozdobne wiry.
Rozłóż kolejną trzecią bezy na cieście, stosując tę samą procedurę.
Pozostałą trzecią bezę rozprowadzić na cieście i rozprowadzić do krawędzi.
Piec w 375 przez 9 minut lub aż beza lekko rumiane.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Aby uzyskać najlepsze wyniki, Czas bicia białek jak najbliżej gotowości syropu. Ponieważ ta beza jest pieczona tylko przez 9 minut, ważne jest, aby syrop był 246 po dodaniu do białek, aby doprowadzić je do bezpiecznej temperatury.
Pamiętaj, aby użyć wytrzymałego miksera stojącego z co najmniej 4-litrową misą, aby pomieścić dużą objętość bezy. Nie daj się pokusić, aby rozprzestrzeniać się na wszystkie bezy na raz. Konieczne jest nakładanie go w 3 partiach, aby dopasować go do ciasta i zapewnić maksymalną objętość.