Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami

Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami
Ciasto bezowe z bitą śmietaną i malinami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 288 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 92 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka uwaga: trzeba będzie pergamin, białka jaj, maliny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Old Fashioned Hot Milk Cake z malinami i bitą śmietaną, Pavlova z Mango, malinami i bitą śmietaną jogurtową, oraz Czekoladowe serduszka bezowe z bitą śmietaną i jagodami.

Instrukcje

1
W nocy przed podaniem wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i podgrzej piekarnik do 500 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Linia lipped arkusz cookie (około 12 na 18 cali) z pergaminem. Narysuj dwa prostokąty obok siebie - około 5 cali na 12 lub 13 cali-na papierze. Zgnieść papier, następnie wygładzić go ponownie i wyrównać dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Ubij cukier cukierniczy, 1/2 szklanki cukru granulowanego i skrobię kukurydzianą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
W misce miksera ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż zmienią się z spienionej na białą, a ubijacze zaczną zostawiać ślad. Przy niskiej prędkości dodawać mieszaninę cukru, czubatą łyżkę stołową na raz. Zwiększ prędkość do średniej wysokości i ubijaj do konsystencji kremu prawoślazowego, 2 do 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Tuż przed uformowaniem bez, opuszkami palców zanurzamy wodę na pergamin. Podziel bezę na pół, łyżeczkowanie dwóch lub Trzech Kopców w dół każdego prostokąta. Użyj gumowej szpatułki lub metalowej szpatułki offsetowej dekoratora ciast, aby wypełnić i wyrównać prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Ustaw bezy w piekarniku, zamknij drzwiczki i wyłącz piekarnik (ale pozostaw włączone światło piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Pozostawić bezy do wyschnięcia przez noc.
8
Usuń, a następnie ostrożnie Ustaw stojak z drutu lub arkusz ciastek na bezach. Odwróć; oderwij pergamin i skręć w prawo w górę. (Jest OK, jeśli krawędzie chip.) Owinąć w folię i odstawić, aż będzie gotowy do kontynuowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Nie więcej niż dwie godziny przed podaniem ubij śmietanę na miękkie szczyty, ubijając pozostały cukier i wanilię. Ustaw jedną bezę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
10
Rozprowadzić połową kremu i posypać połową jagód. Powtórz z pozostałą bezą, śmietaną i jagodami. Przechowywać w lodówce, odkryte, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn