Ciasto Bezowe Cytrynowo-Marakujowe

Ciasto Bezowe Cytrynowo-Marakujowe
Ciasto bezowe cytrynowo-Marakujowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać maślaną pieczoną skorupkę ciasta, wodę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Bezowe Cytrynowo-Marakujowe, Bezowe Placki Bezowe Z Marakui, oraz Bezowe pocałunki z pasją-Fruit Fool.

Instrukcje

1
Zrobić nadzienie na ciasto: w misce wymieszać sok z cytryny z puree z marakui, żółtkami i ubić całe jajko. W rondlu ubij cukier ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj wodę, ubijając, aż będzie gładka. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając stale, aż gruby, półprzezroczyste i bulgotanie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Zdjąć z ognia.
4
Ubić kilka łyżek mieszanki skrobi kukurydzianej do mieszaniny jaj, a następnie stopniowo ubić mieszaninę jaj z powrotem do rondla. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając stale przez około 1 minutę, aż nadzienie będzie grube; zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i skórką z cytryny i zeskrobać nadzienie na maślany
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Zapiekana Skorupka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
Zrobić polewę: Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W dużej misce ze stali nierdzewnej, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka z cukrem, wodą i solą, aż dobrze wymieszane. Ustaw miskę na rondlu wypełnionym 2 cale wrzącej wody i ubijaj białka, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Zdjąć z ognia i ubić, aż beza będzie sztywna, błyszcząca i chłodna, około 5 minut.
10
Rozłóż bezę równomiernie na nadzieniu, obracając ją dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Piec ciasto na górnej półce piekarnika, aż beza będzie głęboki złoty i ustawić, O 7 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Przenieś ciasto do stojaka z drutu w miejscu wolnym od przeciągów i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
13
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
14
Dodać do przodu: ciasto można przechowywać w lodówce do 1 dnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn