Ciasto Bezowe Cytrynowo-Marakujowe

Ciasto Bezowe Cytrynowo-Marakujowe
Ciasto bezowe cytrynowo-Marakujowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać maślaną pieczoną skorupkę ciasta, wodę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Bezowe Cytrynowo-Marakujowe, Bezowe Placki Bezowe Z Marakui, oraz Bezowe pocałunki z pasją-Fruit Fool.

Instrukcje

1
Zrobić nadzienie na ciasto: w misce wymieszać sok z cytryny z puree z marakui, żółtkami i ubić całe jajko. W rondlu ubij cukier ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj wodę, ubijając, aż będzie gładka. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając stale, aż gruby, półprzezroczyste i bulgotanie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Zdjąć z ognia.
4
Ubić kilka łyżek mieszanki skrobi kukurydzianej do mieszaniny jaj, a następnie stopniowo ubić mieszaninę jaj z powrotem do rondla. Doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając stale przez około 1 minutę, aż nadzienie będzie grube; zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i skórką z cytryny i zeskrobać nadzienie na maślany
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zapiekana Skorupka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
6
Niech ostygnie całkowicie.
7
Zrobić polewę: Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W dużej misce ze stali nierdzewnej, za pomocą miksera elektrycznego, ubić białka z cukrem, wodą i solą, aż dobrze wymieszane. Ustaw miskę na rondlu wypełnionym 2 cale wrzącej wody i ubijaj białka, aż cukier się rozpuści i mieszanina będzie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Zdjąć z ognia i ubić, aż beza będzie sztywna, błyszcząca i chłodna, około 5 minut.
10
Rozłóż bezę równomiernie na nadzieniu, obracając ją dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Piec ciasto na górnej półce piekarnika, aż beza będzie głęboki złoty i ustawić, O 7 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Przenieś ciasto do stojaka z drutu w miejscu wolnym od przeciągów i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
13
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
14
Dodać do przodu: ciasto można przechowywać w lodówce do 1 dnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn