Ciasto Bezowe Brownie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów,więc wypróbuj ciasto bezowe Brownie. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 19g tłuszczu i w sumie 332 kalorie. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i podnieś wafle czekoladowe, ciężką śmietanę do ubijania, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 15%. Spróbuj Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, Cytrynowe ciasto bezowe, historie rodzinne i samouczek bezowy, oraz Pie-O-Neer Coconut Cream Beza Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce ubij białka i wanilię na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj cukier, po 1 łyżce stołowej na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty. Delikatnie złóż okruchy wafli i orzechy.
Rozłóż na natłuszczonym 9-calowym. talerz do ciasta.
Piec w temperaturze 300° przez 30-40 minut lub do momentu, gdy wierzch będzie suchy i lekko się zrumieni. Ostudzić na ruszcie.
W innej misce ubij śmietanę i cukier cukierniczy, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozłóż na cieście. Wstaw do lodówki na 3-4 godziny.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto działa naprawdę dobrze z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Angel Late Harvest Riesling. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.