Ciasto Bez Mąki Z Masłem Orzechowym

Ciasto Bez Mąki Z Masłem Orzechowym
Mąka masło orzechowe kubek ciasto jest bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 14g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1247 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, jajko, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Bez Mąki Nutella Pumpkin Mug, Mąka Kuchenka Mikrofalowa Peanut Butter Cake, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w kubku. Wymieszać małą trzepaczką lub widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Kuchenka mikrofalowa na ok.1 min. Sprawdź ciasto. Jeśli nie, gotuj przez dodatkowe 15-30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Magazyn