Ciasto bez cukru to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 420 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, płynny środek słodzący, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), 1 Minuta Bez Cukru Ciasto Czekoladowe Kubek {Low Carb, Nabiał & Gluten Free}, oraz Zdrowe bezglutenowe ciasto klonowe(wykonane z niskiej zawartości tłuszczu i rafinowanego cukru!).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 10 calowy bundt lub tube pan.