Ciasto Bananowo-Orzechowe Z Lukrem Twarogowym

Ciasto Bananowo-Orzechowe Z Lukrem Twarogowym
Ten przepis służy 20. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, pekan, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Najlepsze ciasto bananowe z lukrem twarogowym, Ciasto bananowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto bananowe z lukrem twarogowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło i mąka 3 (9-calowe) okrągłe patelnie do ciast; odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
W misce wymieszać mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, cynamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dodać jajka i olej i mieszać tylko do suchych składników są zwilżone; nie bić. Wymieszać z bananem, pekanami i wanilią. Podzielić ciasto między przygotowane Patelnie i piec przez 23 do 28 minut, lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić warstwy ciasta w patelniach przez 10 minut, a następnie odwrócić je na stojaku do całkowitego ostygnięcia. Podczas gdy ciasto chłodzi, zrobić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
W misce wymieszać serek śmietankowy i masło. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy i ubijać, aż będzie lekki i puszysty. Beat in the vanilla. Wymieszać w pekan, lub zarezerwować je posypać matowe ciasto. Napełnij i zamroź ciasto, gdy jest całkowicie chłodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 43 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn