Ciasto bananowo-czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, mocno brązowy cukier, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Bananowe, Bailey ' s Banana Chocolate Chip Pound Cake, oraz Ciasto Bananowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj 9-calową patelnię bochenkową. Dolna linia i długie boki z pergaminem, pozostawiając 1-calowy zwis. Tłuszcz i mąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zrobić ciasto: ubić jajka, śmietanę i rum. Mąkę przesiać, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Z mikserem, beat masło i cukry do światła, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę