Ciasto Bananowo-Czekoladowe
Ciasto bananowo-czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 523 kalorie, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką śmietanę, mocno brązowy cukier, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Bananowe, Bailey ' s Banana Chocolate Chip Pound Cake, oraz Ciasto Bananowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj 9-calową patelnię bochenkową. Dolna linia i długie boki z pergaminem, pozostawiając 1-calowy zwis. Tłuszcz i mąka.
Zrobić ciasto: ubić jajka, śmietanę i rum. Mąkę przesiać, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Z mikserem, beat masło i cukry do światła, 3 protokół.
Dodać mieszankę jajeczną w tercjach, a następnie banan. Złożyć w mieszaninie mąki, a następnie czekolady.
Wlać do patelni i piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 1 godzinę i 20 minut.
Ostudzić na stojaku na 15 minut. Podnieś ciasto z patelni i ostudzić na stojaku.
Spread trzepaczka, śmietana i 1 łyżka. woda na patelni na średnim ogniu, aż będzie gładka.
Posypać chipsami bananowymi.