Ciasto bananowe z orzechami pekan
Ciasto bananowe z orzechami pekan może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 443 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz drobny cukier, śmietanę, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 31%. Spróbuj Ciasto bananowe z orzechami pekan, Ciasto kawowe ze śmietaną z gruszkami i orzechami pekan, oraz Ciasto Kawowe Ze Śmietaną Z Gruszkami I Orzechami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Beat drobny cukier i masło w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Dodawać jajka po kolei, ubijając, aż każde jajko zostanie w pełni włączone, a następnie dodać następne.
Wymieszać sody oczyszczonej do kwaśnej śmietany w innej misce i mieszać do mieszaniny masła, aż połączone.
Banany wymieszać z masłem, dodać mąkę tortową i proszek do pieczenia i dobrze wymieszać. Wymieszaj ekstrakt z wanilii.
Do przygotowanego naczynia do pieczenia wlać ciasto bananowe.
Wymieszać pekany, brązowy cukier i cynamon w misce; posypać ciasto ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 45 minut.