Ciasto bananowe z lukrem twarogowym
Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier cukierniczy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Bananowe Z Lukrem Twarogowym, Ciasto bananowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto Bananowo-Orzechowe Z Lukrem Twarogowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób ciasto: Rozgrzej piekarnik do 191°. mgiełkę 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól. Mikserem elektrycznym ubij masło, olej i cukier. Ubić w jajkach i białku, następnie wanilii. Rozgnieść banany z mlekiem.
Połowę suchych składników wymieszać z masłem, a następnie wymieszać z mieszaniną bananów.
Wymieszać z pozostałymi suchymi składnikami.
Wlać ciasto na patelnię do pieczenia.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 40 do 45 minut.
Niech ciasto ostygnie w patelni na stojaku z drutu.
Zrób lukier: mikserem elektrycznym, ubijaj serek śmietankowy i waniliowy. Zmniejsz prędkość i stopniowo ubijaj w cukrze cukierniczym.
Ciasto rozłożyć lukrem i w razie potrzeby posypać orzechami włoskimi.