Ciasto Bananowe Z Kremem Rumowym

Ciasto Bananowe Z Kremem Rumowym
Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 875 kalorii, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Jeśli masz śmietanę, serek, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem okruchy, masło, curry, cynamon, i 2 łyżki brązowego cukru w misce z widelcem, aż dobrze połączone. Rezerwa 1 łyżka mieszanki okruchów do dekoracji i naciśnij pozostałą mieszaninę okruchów równomiernie na dolnej i górnej stronie płytki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec ciasto 10 minut, następnie całkowicie ostudzić w talerzu ciasta na stojaku, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Ubić razem twarożek, skórkę i pozostałe 6 łyżek brązowego cukru w misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Śmietanę z rumem ubić w innej misce z oczyszczonymi ubijakami ze średnią prędkością, aż utrzyma miękkie szczyty. Delikatnie wymieszać jedną trzecią bitej śmietany w mieszaninie twarogu, aby rozjaśnić, a następnie złożyć pozostałą bitą śmietanę delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Cienko pokroić banany i ułożyć równomiernie na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Całość kremowego nadzienia rozłożyć na bananach, a następnie posypać wierzchem przygotowaną mieszanką okruchów. Schłodzić ciasto, luźno przykryte, 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
KremKrem
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn