Ciasto Bananowe Okruchy
Ciasto bananowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 375 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cynamon, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bananan Placek Owsiany Okruchy, Ciasto Z Przekąskami Z Okruchami Bananów, oraz Ciasto Z Przekąskami Z Okruchami Bananów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na okruchy polewa: w średniej misce, ubić razem mąkę, cukry i cynamon, aż dokładnie połączone.
Mżawka roztopione masło nad mieszaniną mąki użyj widelca, aby włączyć i utworzyć drobny, piaszczysty okruchy (jeśli wolisz bardziej kompaktowy okruchy, patrz instrukcje powyżej). Odstawić.
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. smar i mąka ciasto pan.
Ciasto: w średniej misce wymieszać mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
W małej miseczce lub miarce wymieszać maślankę i wanilię. Odstawić.
W dużej misce lub misce miksera stojak śmietany masło i cukier razem. Ubijaj jajka, pojedynczo, skrobając boki, aby w pełni włączyć każdy dodatek.
Dodać połowę mieszanki mąki do ciasta, wymieszać na nośniku, aby po prostu włączyć, powtórzyć proces dodając mieszaninę maślanki i pozostałą mąkę. Wymieszać w puree banany aż tylko połączone.
Wlać do przygotowanej patelni i top z okruchami.
Piec, aż ciasto będzie złoto brązowy i tester ciasto włożone do środka wychodzi czysty, o 50 do 60 minut.
Wyjąć z piekarnika do ostygnięcia.
Podczas gdy ciasto stygnie, szybko ubijamy czekoladę i śmietanę w małej miseczce, a następnie przekładamy mieszaninę do woreczka z ciastem wyposażonego w małą okrągłą końcówkę. Gdy ciasto ostygnie przez około 20 minut, wymieszaj czekoladę w faliste ukośne linie na powierzchni ciasta—upłynie kilka godzin, zanim czekolada się ujędrni. Przykryj i przechowuj resztki do trzech dni.