Ciasto bananowe II
Banana Loaf Cake II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 434 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz olej roślinny, jajka, orzechy włoskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Z Bochenkiem Bananowym, Ciasto Z Bochenkiem Bananowym, oraz Creme Fraiche Banana Loaf Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie patelnie bochenkowe 8x4 cala.
W średniej misce wymieszaj mieszankę tortową i budyń błyskawiczny.
Dodać jajka, olej, wodę i puree bananowe, wymieszać mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji. Złóż posiekane orzechy.
Wlać równomiernie do przygotowanych patelni.
Piec przez 50 do 55 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 15 minut przed wyjęciem, aby całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.