Ciasto Bananowe Crunch

Ciasto Bananowe Crunch
Ciasto bananowe Crunch może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 62 grosze za porcję. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skrócenie, banan, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Ciasto Bananowe Crunch, Ciasto Z Chlebem Bananowym Crunch, oraz Ciasto bananowe z pekan crumble crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 8x8 cala patelni. Zrobić polewę owsianą: w małej misce połączyć płatki owsiane, brązowy cukier, roztopione masło i 2 łyżki posiekanych orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Płatki OwsianePłatki Owsiane
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Dobrze wymieszać i odstawić.
3
W dużej misce, krem skrócenie i biały cukier do lekkiego i puszystego. Mieszamy w bananach, jajkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
BananBanan
WaniliaWanilia
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połączyć mąkę owsianą, mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną i sól. Ubić do śmietany mieszaniny. Wymieszać w 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka OwsianaMąka Owsiana
SólSól
5
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać polewą owsianą.
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn