CIASTO BABECZKOWE (TORTA DE PLATANO MADURO)
Ciasto BABECZKOWE (TORTA DE PLATANO MADURO) wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 183 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 150 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser mozzarella, zmielony cynamon, pastę z guawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to CIASTO BABECZKOWE (TORTA DE PLATANO MADURO), Torta de Plátano Maduro con Bocadillo y Queso, oraz Dojrzałe Kulki babki (Buñuelos de Plátano Maduro).
Instrukcje
Obrać plantany i pokroić je w cienkie paski o grubości około¼". Rozgrzej piekarnik do 350° f.In głęboką patelnię, dodać olej roślinny.
Rozgrzać olej na średnim i wysokim ogniu.
Dodać plasterki babki i smażyć przez około 2 minuty, mieszając i obracając od czasu do czasu.
Wyjąć plantany za pomocą łyżki szczelinowej i przenieść je na talerz wyłożony ręcznikami papierowymi, aby wchłonąć nadmiar oleju i ustawić aside.In średnia miska, połączyć mleko, ubite jajka, cukier, cynamon, pasta z guawy, kostki sera i smażone babki.
Wlać mieszaninę do natłuszczonej patelni do pieczenia, posypać startym serem na wierzchu i piec przez 30 minut.