Ciasto Arbuzowe

Ciasto Arbuzowe
Arbuz ciasto może być tylko deser szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz żelatynę arbuzową, chipsy czekoladowe, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Arbuzowe, Ciasto Arbuzowe, oraz Ciasto Arbuzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć mix ciasto, żelatyna, woda, jajka i olej; pokonać na niskiej prędkości przez 30 sekund. Beat na nośniku przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać do dwóch natłuszczonych i posypanych mąką 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Odstawić 2 łyżki lukier do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
5
Umieścić 1-1 / 4 szklanki lukier w misce; odcień czerwony. Odcień pozostały lukier zielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść jedną warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadzić z 1/2 szklanki czerwonego lukru w ciągu 1/4 W. krawędzi. Na wierzchu drugie ciasto. Mróz top z pozostałym czerwonym lukrem w granicach 3/4 cala. krawędzi. Boki mrozu i górna krawędź ciasta z Zielonym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Przeciąć 1/4 cala. otwór w rogu ciasta lub plastikowej torbie. Napełnij torbę reserved białym lukrem. Rura wokół górnej krawędzi ciasta, gdzie spotykają się zielone i różowe mrozy. W przypadku nasion włóż kawałki czekolady do góry nogami do góry ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn