Ciasto Ancho Czekoladowe Bez Mąki
Jeśli $10.75 za porcję spada w Twoim budżecie, ciasto Ancho czekoladowe bez mąki może być świetne bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3506 kalorii, 54g białka, oraz 258g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, krem knudsen, mieloną ancho chile i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Lekko Spryskaj dno i boki 9-calowej patelni springform sprayem do gotowania; kurz boki patelni z 2 łyżeczkami. cukier. Odstawić.
Umieść czekoladę i masło w dużej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1-1 / 2 min., mieszając co 30 sek., lub aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w 1/2 szklanki cukru.
Dodać żółtka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać z kwaśną śmietaną i mielonym pieprzem ancho; odstawić. Białka ubić w średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości 1 do 2 min. lub do miękkich pików. Delikatnie wymieszać białka w mieszaninie czekoladowej, w 3 partiach, gumową szpatułką. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec 35 min. lub do czasu, aż Drewniana wykałaczka włożona do środka wyjdzie z przymocowanymi wilgotnymi okruchami. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 min.
Wyjąć z patelni do stojaka. Całkowicie fajne.
Podawać plastry ciasta posypane 1 łyżką. bitą polewą.