Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami
Ciasto ananasowe do góry nogami to bezmleczne deser. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mix ciasto, pekan, ananas w soku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 20%. Spróbuj Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztop margarynę na 10-calowej żeliwnej patelni na małym ogniu. Odstawić 1 łyżkę margaryny.
Dodaj cukier i pekany do margaryny na patelni, dobrze mieszając.
Odcedzić ananasa, zastrzegając 1/3 szklanki soku. Wyrzucić pozostały sok. Ułóż ananasa na mieszance cukru.
Połącz 1 łyżkę margaryny, 1/3 szklanki soku, mieszankę tortową, substytut jajka i wodę. Beat z niską prędkością miksera elektrycznego 30 sekund. Beat ze średnią prędkością 2 minuty.
Wlać ciasto na ananasa na patelni.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Natychmiast odwróć ciasto na półmisek.
Wiśnie umieścić w środku pierścieni ananasa.