Ciasto śmietankowe i tarta ze świeżymi owocami od Miette

Ciasto śmietankowe i tarta ze świeżymi owocami od Miette
Ciasto krem i świeże owoce tarta z Miette może być tylko deser szukasz. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1006 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 123 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tarta ze świeżymi owocami z kremem cukierniczym, Tarta ze świeżymi owocami z kremem cukierniczym-Happy Mother ' s Day, oraz Tarta Owocowa Z Kremem Cukierniczym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać mleko do średniego garnka. Użyj ostrego noża, aby przeciąć ziarno wanilii wzdłuż i zeskrobać nasiona do mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Fasolę też włóż do mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
3
Podgrzać mleko, aż prawie się zagotuje (bąbelki zaczną tworzyć się na krawędziach). Przykryj i pozostaw strome przez 1 godzinę, jeśli czas na to pozwala, w przeciwnym razie postępuj zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
W średniej misce, ubić razem żółtka, cukier, i skrobia kukurydziana, aż będzie gładka. Ustaw miskę na ręczniku kuchennym lub powierzchni niepoślizgowej i ubijaj jajka, wlewając do nich około 1/2 szklanki gorącego mleka, aby temperować. Stopniowo wlać resztę mleka, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wlać zawartość miski do patelni i ustawić na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Gotować, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do powolnego wrzenia, około 2 minut. Natychmiast przecedzić ciasto przez sito o drobnych oczkach do czystego pojemnika. Wyrzucić fasolę wanilii lub umyć i ponownie użyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Niech krem ciasto ostygnie do temperatury pokojowej, 10 minut, a następnie ubij na maśle. Chcesz, aby masło zostało włączone bez stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Przykryj krem z ciasta folią, naciskając go bezpośrednio na powierzchnię kremu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, co najmniej 1 godzinę i do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Do pasztetu Sucrée: w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła połączyć mąkę, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Mieszaj na niskiej prędkości przez 30 sekund.
11
Dodać masło i ubić, aż mieszanina będzie konsystencja mąki kukurydzianej, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
12
W małej misce ubijamy żółtko i 2 łyżki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Dodać do mieszaniny mąki i mieszać widelcem, aż po prostu połączone. Jeśli ciasto nie połączy się w duże kawałki, powoli dodawać pozostałą śmietanę, po trochu na raz, aż tak się stanie. Zbierz ciasto w kulkę, wklep je w dysk i zawiń szczelnie w plastik. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
14
Wyjmij ciasto z lodówki i rozpakuj. Podzielić ciasto, aby porcje trzeba i ponownie delikatnie wkleić w dyski. Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj każdy dysk ciasta na okrągłą około 1/4 cala grubości i około 1 cala większej średnicy niż patelnia, której używasz(8 cali dla patelni 7 cali; 4 cale dla patelni tartlet 3 1/2 cala). Wysmaruj rozwałkowane ciasto na patelnię(y), delikatnie wciskając je w dolne krawędzie i na boki patelni, aby uzyskać mocną i prostą skorupę. Przyciąć krawędzie równo z krawędzią patelni(s) za pomocą ostrego noża, lub toczyć wałek do ciasta na krawędziach odciąć nadmiar ciasta. Nakłuj całe dno zębami widelca i włóż do zamrażarki, aby ujędrnić się na 30 minut. (Aby przechowywać niepakowane, owinąć kulkę ciasta szczelnie w folię i zamrozić na okres do 2 miesięcy lub wyłożyć skorupę (skorupy) tarty z ciastem zgodnie z potrzebami, przykryć plastikową owijką i zamrozić na okres do 3 dni. Rozmrozić zamrożoną kulkę ciasta w lodówce na 3 do 4 godzin przed walcowaniem i kształtowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
15
Piec wyłożone i zamrożone muszle prosto z zamrażarki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
16
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
17
Aby częściowo ślepo upiec skorupę tarty(s), wstawić do piekarnika bezpośrednio z zamrażarki i piec tylko do momentu, gdy nie będzie już przezroczysty, 5 do 8 minut. Aby całkowicie ślepo-upiec skorupę tarty(s), piec na złoty kolor, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
18
Przenieś do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed napełnieniem i kontynuowaniem przepisu. Przechowywać w pełni upieczone muszle, owinięte szczelnie w plastik, w temperaturze pokojowej do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
19
Aby zmontować krem i świeże owoce tarta: jeśli tworzenie śmietany ciasto teraz, ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, o 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
świeże Owoceświeże Owoce
20
Zrób pasztet Sucrée i ułóż 7-calową patelnię zgodnie z zaleceniami. W pełni przygotuj skorupę, przenieś do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
21
Rozprowadź równomiernie zimny krem do ostudzonej skorupy tarty. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę i do 8 godzin. Tuż przed podaniem, top atrakcyjnie z owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn