Ciasto Śliwkowo-Migdałowe
Ciasto śliwkowo-migdałowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 9 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Jeśli masz pastę migdałową, masło, jędrne dojrzałe śliwki o czerwonej skórze i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Spróbuj Ciasto Śliwkowo-migdałowe do góry nogami, Ciasto Kawowe Migdałowo-Śliwkowe, oraz Migdałowy tort śliwkowy z Creme Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śliwki opłukać, Wgłębić i pokroić w plasterki o grubości 1/2 cala.
Masło i mąka 10-calowa patelnia do ciasta, która ma zdejmowaną obręcz.
W misce, połączyć 1/2 szklanki masła, cukier granulowany, i pasty migdałowej. Mikserem z dużą prędkością ubijać, aż mieszanina zostanie zmieszana, około 2 minut.
Dodać jajka i ubić, aż puszyste, 2 lub 3 protokół.
Dodaj 1 szklankę mąki, wymieszaj, a następnie ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Zeskrobać ciasto na patelnię. Ułóż plastry śliwki równomiernie na cieście.
Piec w piekarniku 350, aż ciasto po prostu zaczyna ciągnąć z boków patelni i jest złoty brąz, o 45 protokół.
Schłodzić na patelni co najmniej 10 minut. Uruchom cienki nóż ostrzem między ciasto i obręczy patelni; zdjąć obręcz. Ciasto z cukrem pudrem.