Ciastka śniadaniowe z bekonem, płatkami i sokiem pomarańczowym
Ciastka śniadaniowe z bekonem, płatkami zbożowymi i sokiem pomarańczowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, jajko, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasteczka Zbożowo-Pomarańczowe, Ciasteczka Zbożowo-Pomarańczowe, oraz Odmładzający Sok Z Korzenia / Marchew, Burak, Krew Pomarańcza, Imbir, Sok Z Kurkumy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W średniej misce ubić masło, cukier, jajko, koncentrat soku pomarańczowego i obrać ze skórki, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać mąkę i proszek do pieczenia, ubijając, aż dobrze wymieszane.
Wymieszać z boczkiem i płatkami zbożowymi, mieszając tylko do momentu włączenia.
Za pomocą łyżki do lodów (kiedyś duży), spadek 3 cale od siebie na ungreased blachy do pieczenia.
Piec przez 10 do 15 minut, aż brzegi będą złote.
Usuń ciasteczka z arkuszy, gdy jeszcze ciepłe i chłodne na stojakach.