Ciastka z trzciny cukrowej z mąki Gold Medal®
Cukierkowe ciasteczka trzcinowe z mąki Gold Medal® to Wegetariańskie przepis z 32 porcjami. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, płynne barwniki spożywcze, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Złoty Medal Biała Mąka Pełnoziarnista Giveaway, Zdobywca Złotego Medalu, oraz Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka.
Instrukcje
W misce miksera elektrycznego, ubić razem masło i cukier, aż puszyste.
Dodać śmietanę, żółtka, waniliowy i ekstrakt z mięty pieprzowej i dokładnie wymieszać.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż dobrze połączone.
Połowę ciasta wyjąć z miski i uformować w kulkę. Do pozostałej połowy dodaj czerwony barwnik spożywczy i ubijaj na małej prędkości, aż dobrze się zmieszasz. Uformuj czerwone ciasto w kulkę. Przykryć każdą kulkę ciasta folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Weź kawałek czerwonego ciasta wielkości orzecha włoskiego i kawałek białego ciasta wielkości orzecha włoskiego. Oddzielnie zwiń każdy kolor na lekko posypanej mąką powierzchni, w 6-calową linę.
Umieść liny obok siebie; delikatnie przyciśnij i przekręć dwie liny, tworząc spiralę.
Miejsce na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia o 2 cali od siebie. Zakrzywiaj górną część ciastka, tworząc kształt trzciny cukrowej.
Piec ciasteczka przez 10-12 minut lub aż do zestawu, obracając arkusze w połowie. Nie przesadzaj. Schłodzić przez 2 minuty na arkuszach ciastek przed wyjęciem do stojaków z drutu w celu całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.