Ciastka Z Orzechami Cukinii
Ciastka z orzechami cukinii to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz cukinię, rodzynki, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Krem razem skracanie, brązowy cukier, i biały cukier do gładkiej. Beat in egg.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki; wymieszać z kremową mieszaniną.
Wymieszać z cukinią, rodzynkami i orzechami włoskimi. Upuść przez zaokrąglone łyżki na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub do lekko rumiane. Schłodzić na arkuszach ciastek przez kilka minut przed wyjęciem do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.