Ciastka z nazwą miejsca Coconut & cinnamon
Coconut & cinnamon place-name cookies to deser, który serwuje 20. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga masła, pisanie pisaków, jajek i ekstraktu z wanilii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 22 minuty. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 5%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pierwsze Miejsce Makaroniki Kokosowe, Ciasteczka Z Brązowego Cukru Cynamonowo-Kokosowego, oraz Cynamon Kokos Masło Orzechowe Ciasteczka.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Masło, cukier, jajko i wanilię ubić ze szczyptą soli na gładką masę. Drewnianą łyżką wymieszać mąkę, cynamon i kokos.
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na nieco cieńsze niż 1/2 cm. Zrób dwa szablony z karty o wymiarach około 10 x 5,5 cm i 8 x 3 cm. (Jeśli można znaleźć Frezy jeszcze lepiej).
Umieść większy szablon na cieście i użyj kółka do ciasta, noża do pizzy lub noża, aby wyciąć kształt. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte. Unieść na blachy do pieczenia, następnie piec przez 10-12 minut, aż blady złoty. Schłodzić przez kilka minut, a następnie przenieść do regału chłodzącego, aby zakończyć chłodzenie. Herbatniki mogą być teraz zamrożone, patrz wskazówka.
Gotowy do zwijania lukier rozwałkować na pokrytej cukrem pudrem powierzchni. Użyj mniejszego szablonu, Wytnij lukier w ten sam sposób.
Przesiać cukier puder do miski i wymieszać w wystarczającej ilości wody, aby cieknący.
Posmaruj biszkopt odrobiną płynnego lukru. Na środku przykleić lukier i rozsypać posypki na brzegach. Powtórz z resztą. Pipe gości nazwiska na herbatniki i odstawić do Ustawienia. Będzie przechowywać w hermetycznej puszce do 3 dni.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Ciasteczka można łączyć z Cream Sherry, Maderą i Prosecco. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.