Ciastka Z Miodem
Ciastka miodowe to Wegetariańskie przystawka. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 8. Idź do sklepu i odebrać masło, proszek do pieczenia, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciastka Z Miodem, Kościoły Miód Herbatniki, oraz Ciastka Z Miodem Cytrusowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól. W małej misce, połączyć mleko i miód. Mieszaj, aż całkowicie się połączy.
Masło pokroić na kawałki i dodać do mąki. Nożem do ciast lub dwoma nożami pokroić masło na mąkę, aż będzie wielkości małego groszku.
Dodać mieszankę mleka i miodu do mąki i delikatnie wymieszać, aż nie ma suchych plam.
Mąkę powierzchnię roboczą i obrócić ciasto. Wklep go w szorstki prostokąt, a następnie zwiń, aż będzie miał grubość około 1/2 cala. Złóż go na trzy, jak literę, i toczyć go ponownie. Złóż ponownie trzecie. Tym razem obróć go ponownie do grubości około cala. Za pomocą 3-calowego noża do ciastek Wytnij tyle herbatników, ile możesz. Ponownie zwinąć resztki i pokroić więcej herbatników. Możesz ponownie rzucić trzeci raz, ale zwykle używam ostatnich skrawków do ciastek o swobodnej formie.
Umieść herbatniki na przygotowanej blasze do pieczenia, jeśli lubisz miękkie boki, umieść herbatniki tak, aby dotykały. Jeśli chcesz, aby boki były bardziej ostre, trzymaj je osobno. Jeśli chcesz, posmaruj wierzch herbatników mlekiem, masłem lub śmietaną.
Piec w temperaturze 400 stopni, aż szczyty są ładnie rumiane, 12-14 minut.