Black-Eyed Pea Cakes is a bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka black-Eyed peas, szczypiorek i cebula o Smaku serek, ostry sos, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ciastka Z Groszku Czarnooka, Ciastka Z Groszku Czarnooka, oraz Jalapeno Black-Eyed Pea Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce gorącego oleju na dużej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Proces cebuli, 1 puszka grochu, a następnie 4 składniki w blenderze lub robocie kuchennym, aż mieszanina będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki. Wymieszaj mieszankę hush puppy i delikatnie złóż pozostałą puszkę grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Uformuj mieszaninę za pomocą 2 łyżekpodpełnia na 3-calowe paszteciki i umieść na wyłożonej papierem woskowym blasze do pieczenia. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Papier Woskowany
4
Gotuj paszteciki, partiami, w 3 łyżkach gorącego oleju, dodając olej w razie potrzeby, na dużej patelni na średnim ogniu przez 1 1/2 minuty z każdej strony lub aż paszteciki będą złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Odcedzić paszteciki na ręcznikach papierowych i utrzymać je w cieple.