Ciastka Z Budyniem Owsianym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciastka z budyniem owsianym mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 174 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka sody oczyszczonej, instant Vanilla budyń mix, masło skracanie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Ciasteczka owsiane z budyniem błyskawicznym Mix, Płatki Owsiane Pumpkin Spice Pudding Cookies, oraz Budyń bananowy z masłem orzechowym-ciasteczka owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachy do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia.
W dużej misce, śmietana razem skracanie, brązowy cukier, i cukier biały, aż będzie gładka. Zmiksuj w budyniu błyskawicznym, a następnie ubijaj jajka, aż ciasto będzie lekkie i puszyste.
Mąkę połączyć z sodą oczyszczoną; wymieszać z cieście. Mieszamy z owsem i rodzynkami. Ciasto będzie sztywne. Wrzucić ciasto łyżkami na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec przez 8 do 12 minut w nagrzanym piekarniku lub do twardości. Fajne na stelażach z drutu.