Ciastka Z Bazylią Cytrynowo-Limonkową
Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Jeśli masz pod ręką cukier puder, liście bazylii, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciastka z bazylią cytrynowo-limonkową, Ciasteczka Cytrynowo-Bazyliowe, oraz Ciasteczka Cytrynowo-Bazyliowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
W maszynce umieścić mąkę, 1/2 kubka cukru, masło, Bazyl, obie Skórki,sok z cytryny i sól.Pulsuj, aż utworzą się duże, wilgotne kępy.Zmierzyć poziom łyżki stołowe z ciasta; toczyć między dłońmi do postaci kulek.
Miejsce na dużej blasze do pieczenia, spacing2 " od siebie. Lekko odkurz dno płaskiej filiżanki z cukrem pudrem i naciśnij ciastka na 2 " rundy, odkurz dno filiżanki cukrem pudrem, aby zapobiec przyklejeniu.
Posyp wierzchy ciastek cukrem szlifierskim, jeśli używasz.
Piec, aż krawędzie są brązowe, o 20minutes.
Przenieść do stojaka z drutu; ostudzić.
W porcji: 90 kalorii, 6 gramów tłuszczu, 9 g węglowodanów