Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 536 kalorii, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę, ciężką śmietanę, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciastka truskawkowo-rabarbarowe, Kompot truskawkowo-Rabarbarowo-imbirowy z polentą, oraz Ciastka o zapachu rabarbarowo-truskawkowo-waniliowym z imbirowym kremem Fraiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu wymieszać rabarbar, wodę i 1/2 szklanki cukru. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż rabarbar będzie miękki, przez około 15 minut.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubijamy śmietanę do uzyskania miękkich szczytów, a następnie delikatnie składamy na mieszankę mąki. Gdy ciasto uformuje kulkę, zagniataj, aż będzie gładkie. Przykryć folią i schłodzić przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki