Ciastka kukurydziano-szałwiowe z sosem Kiełbasowym
Ciastka kukurydziano-szałwiowe z sosem Kiełbasowym to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 64 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, wymieszać, bulk Indyk śniadanie kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj bezglutenowa szałwia, gruyere + kiełbasa maślanka herbatniki + SOS, Herbatniki Z Mąki Kukurydzianej Szałwii, oraz Herbatniki Kukurydziane O Zapachu Szałwii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 450ºF. Wymieszać 1 3/4 szklanki Bisquick wymieszać, mąki kukurydzianej, 2/3 szklanki mleka i szałwii, aż miękkie formy ciasta; pokonać 30 sekund. Upuść 12 łyżek na nieprzetworzony arkusz ciasteczek.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Podczas pieczenia herbatników gotuj kiełbasę w rondlu 2-ćwiartkowym na średnim ogniu, często mieszając, aż nie będzie już różowa; odcedzić.
Posypać 1/4 szklanki Bisquick wymieszać na kiełbasę; wymieszać, aby wymieszać. Stopniowo mieszać w 2 1/4 szklanki mleka, aż dobrze wymieszane.
Gotować około 5 minut, często mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszać z solą i pieprzem.
Biszkopty podawać z sosem kiełbasowym.