Ciastka krabowe z sosem tatarskim Jalapeño-Limonka
Ciastka krabowe z sosem tatarskim Jalapeño-Limonka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 123 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, śmietanę, sos tatarski jalapeño-limonka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasta krabowe z pikantnym sosem tatarskim, Chrupiące ciasta krabowe z sosem tatarskim, oraz Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić krakersy w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Połączyć majonez, śmietanę i jajko w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Wymieszać 1 szklankę okruchów krakersów i mielonego szczypiorku. Delikatnie złożyć mięso krabowe i posiekanego pomidora. Formuj mieszaninę na 6 (1-calowe) pasztecików. Pogłębiać ciasta w pozostałych okruchach krakersów. Schłodzić ciasta 30 minut.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj ciastka krabowe i gotować 4 do 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Podawać ciasta krabowe z sosem tatarskim Jalapeo-Limonka.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.