Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z orzechowym winegretem

Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z orzechowym winegretem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ciastka krabowe na mieszane zieleni z orzechami Vinaigrette spróbować. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 29g białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką paprykę, sól, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciastka krabowe na mieszanej zieleni z sosem cytrynowym, Ciasta Risotto z mieszaną zielenią, oraz Vinaigrette do mieszanych zieleni.

Instrukcje

1
Aby przygotować ciastka krabowe, umieść małe sito lub durszlak w szklanej miarce 2-quart lub średniej misce. Durszlak liniowy z 4 warstwami gaznicy, umożliwiający rozciąganie się gaznicy na boki. Łyżka jogurtu do durszlaka (a). Przykryć luźno folią; przechowywać w lodówce 12 godzin. Łyżka jogurtowego sera do miski; wyrzucić płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JogurtJogurt
KrabKrab
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
SernikSernik
DurszlakDurszlak
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz ser jogurtowy, cebulę i kolejne 10 składników (przez krakersy).
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
SerSer
JogurtJogurt
CebulaCebula
3
Dodać kraba; mieszać aż do wymieszania. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
4
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać 6 pasztecików; gotować 3 minut na stronie lub aż lekko rumiane.
6
Zdjąć z patelni; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym 1 łyżeczką oleju i 6 pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Aby przygotować sałatkę, połącz ocet i 6 kolejnych składników (przez czerwoną paprykę), mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
W dużej misce umieścić zieleninę i rukolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Mżawka z winegretem; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż około 1 filiżanki sałatki na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 3 ciastami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
KrabKrab
10
Uwaga: Możesz również użyć metody szybkiego spuszczania jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
11
Rozprowadzić jogurt na kilku warstwach ręczników papierowych (B) i przykryć większą ilością ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
12
Odstawić pięć minut i zeskrobać do miski. Szybko odsączony jogurt nie jest tak gęsty, jak jogurt, który jest odsączany przez noc, więc zacznij od trochę mniej, aby upewnić się, że mieszanina krabów nie stanie się zbyt wodnista.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

1Batoniki toffi Heathpakiet Milk Dudspakiet Milk Duds591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekany selerdrobno posiekany seler11 łyżka suszonego oreganokremowe masło orzechowekremowe masło orzechowe1Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku0Batoniki toffi Heathmusztarda suchamusztarda sucha22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuszklanki kwaśnej śmietany o obniżonej zawartości tłuszczu, podzieloneszklanki kwaśnej śmietany o obniżonej zawartości tłuszczu, podzielone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezwykły jogurt beztłuszczowyzwykły jogurt beztłuszczowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony1Dashpieprz czerwony mielonypieprz czerwony mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreochrzan preparowanychrzan preparowany11 łyżka suszonego oreganoświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrudki krabów, kawałki muszli usuniętegrudki krabów, kawałki muszli usunięte1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2Batoniki toffi Heatholiwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreouncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana czerwona paprykadrobno posiekana czerwona papryka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegourmet salad greensgourmet salad greens0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych20krakersy solone, drobno pokruszonekrakersy solone, drobno pokruszone7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerukola przyciętarukola przycięta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana Walla Walla lub inna słodka cebuladrobno posiekana Walla Walla lub inna słodka cebula

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn