Ciastka krabowe Fabienne 's" Black-Eyed"

Ciastka krabowe Fabienne 's
"Czarne" ciastka krabowe Fabienne to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skórkę z cytryny, musztardę w proszku, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciastka Z Groszku Czarnooka, Ciastka Z Groszku Czarnooka, oraz Jalapeno Black-Eyed Pea Cakes.

Instrukcje

1
W misce wymieszać skórkę z cytryny, musztardę w proszku, przyprawę do owoców morza, cebulę w proszku i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
RamięRamię
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać black-Eyed peas do mieszaniny skórki z cytryny i rozbić widelcem, aż mieszanina jest kruchy. Wymieszać jajko i majonez do mieszanki grochu; delikatnie złożyć mięso kraba i parmezan do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
CrabmeatCrabmeat
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Uformuj mieszaninę grochu na paszteciki o wadze 5 uncji.
4
Wlać bułkę tartą do płytkiej miski i nacisnąć paszteciki do bułki tartej, pokrywając obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieścić paszteciki na talerzu i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 30 minut.
6
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; smażyć paszteciki na złoty kolor, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn