Ciastka krabowe Fabienne 's" Black-Eyed"
"Czarne" ciastka krabowe Fabienne to pescatarian przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skórkę z cytryny, musztardę w proszku, pieprz cayenne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciastka Z Groszku Czarnooka, Ciastka Z Groszku Czarnooka, oraz Jalapeno Black-Eyed Pea Cakes.
Instrukcje
W misce wymieszać skórkę z cytryny, musztardę w proszku, przyprawę do owoców morza, cebulę w proszku i pieprz cayenne.
Dodać black-Eyed peas do mieszaniny skórki z cytryny i rozbić widelcem, aż mieszanina jest kruchy. Wymieszać jajko i majonez do mieszanki grochu; delikatnie złożyć mięso kraba i parmezan do połączenia.
Uformuj mieszaninę grochu na paszteciki o wadze 5 uncji.
Wlać bułkę tartą do płytkiej miski i nacisnąć paszteciki do bułki tartej, pokrywając obie strony.
Umieścić paszteciki na talerzu i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 30 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; smażyć paszteciki na złoty kolor, o 4 protokół na stronę.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.