Ciastka Kokosowo-Orzechowe

Ciastka Kokosowo-Orzechowe
Ciastka kokosowo-orzechowe to Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, serek, kokos, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Nektarynowo-Orzechowe Ciastka, Tarta Kokosowo-Orzechowa, oraz Pecan & Coconut Oatmeal Chocolate Chip Cookie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło i ser śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy; wymieszaj z kokosem. Stopniowo dodawać mąkę do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KokosKokos
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Ciasto uformować na 36 kulek; schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3
Umieścić kulki ciasta w lekko nasmarowanych miniaturowych patelniach do muffinek, kształtując każdą z nich w grubą skorupę. Łyżka nadzienia orzechowego równomiernie do skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
CiastoCiasto
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
4
Piec w 350 przez 15 minut; zmniejszyć ogień do 250, i piec 10 więcej minut lub do napełniania jest ustawiony. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn