Ciastka Karmelowo-Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek karmelowych z jabłkami do góry nogami. Jedna porcja zawiera 706 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Epicurious ma 8 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Karmelowe Jabłko Do Góry Nogami, Ananas Do Góry Nogami Solone Karmelowe Ciastka Mini Bundt, oraz Ciasta z jabłkami i żurawiną.
Instrukcje
Połączyć 1 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w dużym rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i gotować bez mieszania, aż kolor jest głęboki bursztyn, od czasu do czasu wirowanie patelni i szczotkowanie w dół boki z ciasta szczotki zanurzone w wodzie, o 8 protokół. Pracując szybko, podziel gorący karmel na sześć 1 1/4 szklanki budyniu. Używając uchwytów do garnków do ochrony rąk, przechylaj i obracaj kubki kremu, aby pokryć DNA karmelem. Odstawić.
Stopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kliny jabłko i sauté aż tylko przetargu, o 12 protokół. Ułóż kliny jabłek w dolnych miseczkach z kremem karmelowym.
Rozgrzej piekarnik do 163°. mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić pozostałe 1/2 szklanki masła i pozostałe 3/4 szklanki cukru w innej średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Dodawać jajka po 1 na raz i ubijać aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu.
Wymieszać w ekstrakcie z wanilii. Ubić w mieszance mąki w 3 dodatkach na przemian z pełnym mlekiem w 2 dodatkach. Łyżka ciasto na jabłka w miseczkach budyniu, dzieląc ciasto równo (około 1/2 szklanki dla każdego).
Piec ciasta do jasnego złota wokół krawędzi i tester włożony do środka wychodzi czysty, około 35 minut. Uruchom mały nóż wokół ciasta poluzować. Odwróć ciasta na talerze.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi.