Ciastka Callie i biała lilia Giveaway
Ciastka Callie i biała lilia Giveaway może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, serek śmietankowy, mąkę samoistnie rosnącą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 26 minut. Jest to spowodowane ciasteczkowym szaleństwem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciastka Callie i biała lilia Giveaway, Ciastka Callie i biała lilia Giveaway, oraz Tort Z Czerwonego Aksamitu Wykonany Z Białej Lilii.
Instrukcje
Dostosuj stojak do środka piekarnika i rozgrzej do 500 stopni F. Zmierz mąkę do dużej miski do mieszania.
Dodać kostkę masła i twarogu do mąki za pomocą palców do "pokroić" go. Powinien przypominać twarożek-gruby i z luźną mąką.Zrób studnię w środku.
Wlać maślankę i za pomocą rąk lub małej gumowej szpatułki wymieszać mąkę z maślanką. Ciasto będzie mokre i brudne.
Na wierzch ciasta posypać mąką. Uruchom gumową szpatułkę wokół wnętrza miski, tworząc przestrzeń między ciastem a miską.
Posypać trochę więcej mąki w gniecenie. Mąka powierzchnia robocza lub elastyczna mata do pieczenia bardzo dobrze. Siłą wyrzuć ciasto z miski na powierzchnię. Mąkę wierzch ciasta i wałek do ciasta.
Rozwałkować ciasto do ½ cala grubości w owalnym kształcie. Nie ma potrzeby ugniatania-im mniej bałaganu z ciastem, tym lepiej.Mąka 2-calowy okrągły metalowy krajalnica do ciastek. Zacznij od krawędzi rozwałkowanego ciasta i wybij tyle rund, ile możesz. Powinieneś dostać od 10 do 12 w zależności od prawdziwego rozmiaru noża do ciastek.
Umieścić herbatniki w żeliwnej patelni lub na heavy Duty blachy do pieczenia i blaty pędzla z masłem.Włóż ciastka do piekarnika i natychmiast zmniejsz ciepło do 450 stopni F.
Piec przez 16 do 18 minut lub do złotego koloru.