Ciastka Bananowe Z Masłem Orzechowym O Niższej Zawartości Tłuszczu
Ciasteczka bananowe z masłem orzechowym o niższej zawartości tłuszczu mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 20 i kosztuje 11 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. jeśli masz niebieloną mąkę, mąkę do ciast, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Spróbuj Niskokaloryczne Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zdrowsze Lody (Pełnoziarniste Ciasteczka Z Masłem Orzechowym + Lody Bananan Z Masłem Orzechowym), oraz Niższa Zawartość Tłuszczu Czekolada Masło Orzechowe Dip-Plus Mąka Orzechowa Info dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem lub silikonową matą do pieczenia. Masło orzechowe ze śmietaną i cukrami.
Dodać puree bananowe i wymieszać do uzyskania kremowej konsystencji. W osobnej misce połączyć mąki, proszek do pieczenia i sól.
Dodać mieszaninę mąki do masła orzechowego trochę na raz, aż całkowicie wchłania.
Dodać kawałki czekolady, w razie potrzeby, i wymieszać, aż dobrze wymieszane, ale nie nadmiernie wymieszać. Upuść przez zaokrąglone łyżki na przygotowane patelnie, około 2 cale od siebie. Spłaszczyć widelcem zanurzonym w wodzie. (Te ciasteczka nie rozprzestrzeniają się podczas gotowania, więc kształt, w jakim są, gdy wychodzą z piekarnika, będzie mniej więcej taki sam, jak w momencie wejścia.)
Piec około 10 minut, aż spód będzie złoty kolor.
Wyjąć i ostudzić przed podaniem. Robi 20 ciastek.