Ciasteczka Śniadaniowe Z Masłem Migdałowym
Migdałowe ciasteczka śniadaniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 42. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 80 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, migdałów, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Masło Migdałowe Płatki Owsiane Ciasteczka Śniadaniowe, Ciasteczka Śniadaniowe Wiśniowo-Migdałowe, oraz Bananan Migdałowe Ciasteczka Śniadaniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w dużej misce, beat brązowy cukier, masło, masło migdałowe, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Wymieszaj mąkę, nasiona lnu, sodę oczyszczoną, sól morską, cynamon i imbir, aż do dobrze wymieszanego. Mieszamy z owsem, żurawiną i migdałami.
Na nieprzetworzonych arkuszach ciastek, upuść ciasto przez pomiar poziomu łyżki stołowe o 2 cale od siebie.
Piec 7 do 10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 2 minuty; usuń z arkuszy cookie do regału chłodzącego. Całkowicie fajne. Przechowywać szczelnie przykryty.