Ciasteczka z orzechów laskowych Linzer z dżemem z jeżyn

Ciasteczka z orzechów laskowych Linzer z dżemem z jeżyn
Ciasteczka z orzechów laskowych Linzer z dżemem jeżyn może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gałki muszkatołowej, masło, dżem z jeżyn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Linzer Augen (Linzer Eyes vel Linzer Tarts lub Linzer Cookies), Przyprawione Ciasteczka Z Orzechów Laskowych Linzer, oraz Kardamon-Ciasteczka Blackberry Linzer.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 5 składników w średniej misce, aby wymieszać. Beat masło, 1 szklanka cukru pudru, i skórki cytrusowe w dużej misce, aż puszyste. Ubić w żółtkach. Ubić w suchych składnikach w 4 dodatkach; ubić w orzechach. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć; schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CiastoCiasto
OrzechyOrzechy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej piekarnik do 163°. Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Rozwałkuj połowę ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala. Używając 2-calowego okrągłego noża, wytnij rundy. Używając 3/4-calowego okrągłego noża, wytnij środek połowy rund, aby wykonać pierścienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
4
Przenieść rundy i pierścienie do przygotowanych arkuszy. Zbieraj resztki ciasta; wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor, odwracając arkusze po 10 minutach, w sumie około 22 minut. Schłodzić całkowicie na prześcieradłach. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej do 2 dni lub zamrażać do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Ułóż pierścienie cookie na powierzchni roboczej. Przesiej cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
7
Rozprowadzić 1 łyżeczkę dżemu na każdej rundzie ciastka. Naciśnij pierścienie na dżem na okrągło. Do ahead można zmontować 1 dzień wcześniej. Przechowywać pomiędzy arkuszami papieru woskowanego w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn