Ciasteczka z orzechami i porzeczkami

Ciasteczka z orzechami i porzeczkami
Currant Nut Drop Cookies mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na desery. Ten przepis jest na 72 osoby i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii , 1 g białka i 5 g tłuszczu . Jeśli masz pod ręką sól, wodę, cukier puder i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do poprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Wypróbuj Red Currant Streusel Bars , Drop Sugar Cookies i Lemon Drop Cookies , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W małej misce namocz porzeczki w 1/2 szklanki gorącej wody, aż napęcznieją; odcedź i odstaw. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego
Nasiona Kolendry, Uprażone I Drobno ZmiażdżoneNasiona Kolendry, Uprażone I Drobno Zmiażdżone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania
2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa
1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni
2
W dużej misce ubij razem smalec i brązowy cukier, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Wbijaj jajka, jedno po drugim, a następnie wmieszaj 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konserwowane Lub Mrożone Wiśnie Cierpkie Bez Pestek, OdsączoneKonserwowane Lub Mrożone Wiśnie Cierpkie Bez Pestek, Odsączone
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Batonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), PosiekanyBatonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekany
Piersi Bażanta (jeśli Małe)Piersi Bażanta (jeśli Małe)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa2 łyżeczki Przyprawy Do Mięsa
3
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól, mieszaj w kremowej mieszance na przemian z maślanką. Wmieszaj posiekane orzechy włoskie i suszone porzeczki. Nakładaj zaokrąglonymi łyżkami na blachy do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
Suszone PorzeczkiSuszone Porzeczki
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego
1 (14-uncjowa) Puszka Cząstek Mandarynki Z Syropem1 (14-uncjowa) Puszka Cząstek Mandarynki Z Syropem
3 łyżki Likieru Pomarańczowego (zalecany: Triple Sec)3 łyżki Likieru Pomarańczowego (zalecany: Triple Sec)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania
4
Piecz przez 8 do 10 minut w rozgrzanym piekarniku. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut, a następnie przenieś na kratkę, aby całkowicie ostygły. Gdy ciasteczka ostygną, posmaruj je lukrem z brązowego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego
1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego1-3/4 łyżeczki Proszku Bezowego
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania2 Duże Papryczki Jalapeno, Pozbawione Pestek I Posiekane, Do Podania
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni1/4 Szklanki Posiekanej Pepperoni
5
Aby przygotować lukier: Rozpuść masło w małym rondelku na średnim ogniu, aż będzie złocistobrązowe. Wymieszaj z 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki wanilii. Ubijaj cukier puder po 1/2 szklanki na raz, aż lukier będzie miał konsystencję nadającą się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczna Czekolada Zielona M&M's Lub Niebieska Mleczna Czekolada M&M'sMleczna Czekolada Zielona M&M's Lub Niebieska Mleczna Czekolada M&M's
1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego
Batonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), PosiekanyBatonik Czekoladowy Z Mleczną Czekoladą I Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekany
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Niesolonego Masła, Podzielone
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Nasiona Kolendry, Uprażone I Drobno ZmiażdżoneNasiona Kolendry, Uprażone I Drobno Zmiażdżone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (1 Funt) Główka Sałaty Rzymskiej, Liście Oddzielone I Pozostawione W Całości1 (1 Funt) Główka Sałaty Rzymskiej, Liście Oddzielone I Pozostawione W Całości
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn