Ciasteczka Z Nasion Anyżu Borrachio
Anyżowe ciasteczka Borrachio mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 111 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz nasiona anyżu, proszek do pieczenia, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka Anyżowo-Cynamonowe: Biscochitos, Tarta dyniowa ze skórką z nasion anyżu, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z dodatkiem anyżu i mango Mojo.
Instrukcje
Umieścić nasiona anyżu w małej misce z rumem. Odstawić do marynowania na noc.
W średniej misce, śmietana razem masło, cukier i wanilia, aż będzie gładka. Wymieszać z nasionami anyżu i rumem.
Połączyć mąkę, sól, proszek do pieczenia i goździki; mieszać do mieszaniny masła, aż dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, o 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/8 cala.
Wytnij na pożądane kształty za pomocą foremek do ciastek.
Umieść ciasteczka na nasmarowanym arkuszu.
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku lub do złotego koloru na brzegach. Schłodzić przez kilka minut na blachach do pieczenia przed wyjęciem do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.