Ciasteczka Z Miodem Pomarańczowym
Pomarańczowe ciasteczka miodowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 20. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jaj, proszku do pieczenia, ekstraktu z wanilanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasteczka Miodowo-Pomarańczowo-Imbirowe, Ciasteczka pomarańczowe, sezamowe i miodowe, oraz Ciasteczka Kanapkowe Honey Orange Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, skórkę pomarańczową, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce, ubić razem brązowy cukier, miód, i warzyw skracanie, aż dobrze połączone. Ubić w ekstrakcie z wanilii, następnie jajko. Beat w soku pomarańczowym.
Dodaj suche składniki do miski i mieszaj, aż dobrze się połączą.
Rozwałkuj ciasto na 3-calową kłódkę i przykryj folią.
Niech ciasto schłodzić w lodówce przez godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Podczas gdy jest jeszcze owinięty w plastik, lekko naciśnij na górze dziennika, aż będzie Owalny.
Wyciąć 3/4-calowe ciasteczka z ciasta, pozostawiając je w ich wydłużonym owalnym kształcie.
Umieścić ciasteczka na blasze do pieczenia i piec na złoty, o 20 protokół.