Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką
Masło orzechowe i ciastka z galaretką mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka wanilii, mąki, jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, oraz Peanut Butter & Jelly Cupcakes [babeczki waniliowe z nadzieniem Galaretkowym i lukrem z masła orzechowego] dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Patelnia kwadratowa Line 9-calowa z folią, z końcami folii rozciągającymi się po bokach; spryskać sprayem do gotowania. Beat masło orzechowe, masło i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać jajka i wanilię; dobrze wymieszać. Ubić w mące i soli. Wymieszać z czekoladą i orzechami.
Wlać do przygotowanej patelni. Upuść dżem przez łyżki na ciasto; delikatnie obracaj nożem.
Piec 35-40 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. (Nie przesadzaj.) Całkowicie fajne. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć brownie z patelni przed krojeniem, aby służyć.