Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch
Peanut Butter Crunch Cookies wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 73 kalorie. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, ekstrakt z wanilii, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch, oraz Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 F. za pomocą miksera elektrycznego ustawionego na dużej prędkości, masło i cukry śmietany w dużej misce. Obniżyć do średniej prędkości i dodać jajko, masło orzechowe, i wanilia. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Dodaj do mieszaniny masła na niskiej prędkości. Beat until incorporated. Wchodzisz w płatki ryżowe i orzeszki ziemne. Formować ciasto na około 1 1/2-calowe kulki.
Miejsce na pergaminie-lub folią wyłożone blachy do pieczenia, 2 cale od siebie. Delikatnie przyciśnij ciasteczka tylną częścią widelca, aby stworzyć klasyczne ślady wylęgu. Użyj kciuka, aby utworzyć płytką studnię w środku każdego ciastka i wypełnij łyżką dżemu, jeśli chcesz.
Piec na złoty kolor, o 12 protokół.
Ostudzić na arkuszach przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaków Z Drutu.