Ciasteczka Z Masłem Orzechowym
Ciasteczka z masłem orzechowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 18 i kosztuje 57 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, serek śmietankowy, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Spróbuj Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla brownies: Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Linia A 9 x 13-calowy patelni z folii aluminiowej i sprayu sprayu do gotowania; odstawić. W dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, dodać masło i czekoladę i ciepła na wysokiej mocy do stopienia, o 60 do 90 sekund. Przestań mieszać.
Podgrzać w 10-sekundowych seriach, aż mieszanina stopi się i może być mieszana gładko.
Dodać cukry i wymieszać, aby połączyć; ciasto będzie wydawać ziarniste.
Dodać kawę i wanilię i mieszać, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Dodać jajka i ubić lub wymieszać, aby połączyć.
Dodać mąkę i mieszać, aż się połączy.
Wlać do przygotowanej patelni i posypać kawałkami czekolady; odstawić. W przypadku warstwy sernika z masłem orzechowym: do miski miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła, dodaj serek śmietankowy, masło, jajko, cukier, sól i wanilię i wymieszaj na średniej-wysokiej do wysokiej prędkości przez 2 do 3 minut, zatrzymując się co najmniej raz, aby zeskrobać boki miski.
Dodaj masło orzechowe i beat przez 2 minuty na średniej prędkości, lub aż masło orzechowe jest włączone i ciasto ma puszyste.
Wlej tę mieszaninę na warstwę brownie, wygładzając ją lekko łopatką, jeśli to konieczne. Obracaj ciasto nożem w zygzakowaty wzór, aby utworzyć marmurkowanie między dwiema warstwami.
Piec przez 38 do 42 minut, lub do góry jest złoty i środek jest ustawiony, ale nieco luźne, ponieważ będzie jędrne, jak ostygnie. Test wykałaczki nie będzie skuteczny ze względu na gęstość i wilgotność obu warstw. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez co najmniej jedną godzinę, a następnie umieść patelnię w lodówce na co najmniej trzy godziny, aby całkowicie schłodzić ciasteczka przed krojeniem i podaniem. Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce przez okres do jednego tygodnia lub w zamrażarce przez okres do 3 miesięcy. Sprawdź te przepisy na deser czekoladowy na Food Republic: Fudgy Macadamia i masło orzechowe Brownies Przepis sól morska czekolada i pekan tarta przepis czekolada karmel Peanut bary przepis