Ciasteczka Z Limonką Kukurydzianą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj ciasteczka z limonką kukurydzianą. Ten przepis serwuje 96. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 94 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mąkę, skórkę z limonki, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 57 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy obejmują Ciasteczka Z Limonką Kukurydzianą, Ciasteczka Z Limonką Kukurydzianą, oraz Ciasteczka Z Limonką Kukurydzianą.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukry, aż będą lekkie i puszyste. Ubij jajko, sok z limonki i obierz.
Połącz mąkę i mąkę kukurydzianą; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Uformuj dwa 12-calowe. rolki; owinąć każdy w folię. Wstaw do lodówki na 30 minut. Uformuj każdą rolkę w kłodę w kształcie kwadratu. Zamrażać przez 1 godzinę lub do twardości.
Rozpakuj i pokrój na 3/8 cala. plastry.
Miejsce 1. oprócz na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 11-14 minut lub do zestalenia.
Wyjmij do rusztów, aby całkowicie ostygły.
Połącz cukier cukierniczy i sok z limonki; rozłóż na ciasteczkach. Udekoruj posypką.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Raventos i Blanc de la Finca Brut z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Raventos i Blanc de La Finca Brut]()
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.