Ciasteczka Z Dyni Imbirowej
Ciasteczka z dyni imbirowej to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 32 porcjami. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego imbiru, betty rich & śmietana twarożek lukier, pumpkin Pie spice, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasteczka Z Dyni Imbirowej, Ciasteczka Imbirowe Bez Jaj | Chewy Imbirowe Ciasteczka Melasy, oraz Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem lukier do miękkich form ciasta. Przechowywać w lodówce 30 minut.
Rozgrzać piekarnik do 177°. upuść ciasto przez heaping tablespoonfuls 2 cali od siebie na ungreased arkuszy cookie.
Piec 8 do 11 minut lub aż krawędzie są złotobrązowe. Cool 1 minuta; usuń z arkuszy cookie do regałów chłodzących. Schłodzić co najmniej 5 minut.
Łyżka lukier do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności.
Wytnij około 1/4 cala z rogu torby. Wycisnąć worek do mżawki lukier nad ciasteczkami.
Odstawić do Ustawienia, O # # minut.